Bemutatjuk partnereinket: Harmónia Pékség és Kávézó

A Harmónia Pékség és kávézó tökéletes helyszín lehet egy finom reggelihez, egy jó beszélgetéshez, vagy akár egy üzleti találkozóhoz. A kiváló minőségű 2 karos Galileo gépükön a Peter’s Diamond Premium minden alkalomhoz tökéletes választás.

A helyben fogyasztáson kívül a vendégek megvásárolhatják a szemes, az őrölt, vagy akár a kapszulás termékeinket is Vikiéknél.

„Viki vagyok, a Harmónia pékség és kávézó tulajdonosa és üzletvezetője. 2022 Szeptemberben vettük át az üzemeltetést azzal a céllal, hogy megkönnyítsük a valamilyen érzékenységgel élők életét. 

Indítsd a napot akár szendviccsel, tojással, fitt reggelivel és egy finom kávéval, nálunk mindent megtalálsz hagyományos és glutén-tej-tojásmentes verzióban is. 

Saját bőrömön tapasztaltam meg mennyire nehéz ételallergia  és intolerancia mellett egészségesen étkezni, mennyire nehéz olyan termékeket és pék sütiket beszerezni ami számunkra is fogyasztható és finom alternatíva. Így megalkottunk egy helyet, ahova betérve senkinek nem kell lemondania semmiről, legyen szó helyben fogyasztásról, vagy olyan alapanyagokról, melyek segítségével otthon a saját konyhánkban készíthetjük el a kívánt ételt. Igyekszünk folyamatosan fejleszteni és bővíteni az étlapunk mellett, a polcaink kínálatát is. Szeretnénk minél színesebb  paleo, vegán és gluténmentes termék palettát felállítani, hogy ha csak egy helyre szeretne elmenni az ember, akkor mi legyünk azok, hisz tudja, hogy nálunk tényleg mindent megtalál.”

Pékségünk Győr, Bodócs István utca 4. szám alatt található.