Hogy lehet Ön Peter’s partner?

Cégeink a Caffe Brando cégcsoport tagjaként állandó termékfejlesztést folytatnak. Ezúton szeretnénk bemutatni vállalkozásainkat és főbb termékeinket. A cégcsoport közel 4000 létesítményben tevékenykedik, melynek következtében Magyarország kávé fogyasztásának 3,5 %-t fedjük le.

Kávégép kihelyezés

Előzetes egyeztetések, kávé kóstolás során kiválasztott kávé alapján elkészítjük a személyre szabott ajánlatunkat. Ez fogja tartalmazni a kávégép és kiegészítő eszközök listáját, elszámolási módokat. Ez lehet kilogramm alapú vagy eladott adag alapján kiszámolt mennyiség, amely tartalmazza szolgáltatások egész sorát. Mivel szinte minden szerződés és ennél a fogva gép kihelyezés személyre szabott, így konkrét árak és mennyiségek előzetes tárgyalás alapját képzik.

Bérbeadás

Ha Ön szerződött partnerünk, lehetőség van arra, hogy gép kihelyezésre kerüljön. Előfordulhat, hogy nagyon rendezvény lesz Önöknél? Esetleg külső helyszínre kérik a vendéglátást? Így ebben az esetben forduljon hozzánk bizalommal, rendelkezésre állnak belső víztartállyal felszerelt automata kávégépek, amik tökéletesen ellátják a kávézás élményét.

Cseregép

Ha Ön szerződött partnerünk, úgy a javítás idejére ingyenesen cseregépet biztosítunk. Célunk, hogy a partner zökkenő mentesen tudjon üzemelni, ezért ha meghibásodik a kávégép és a helyszínen nem tudjuk orvosolni a problémát, így a felújítás, javítás idejére cseregépet biztosítunk.

 

Karbantartás

A havi karbantartás minimalizálja a kávégépek használata során fellépő váratlan meghibásodások lehetőségét. Ezzel a megelőzéssel igyekszünk kiküszöbölni problémákat, felmérni a meghibásodás lehetőségét. Szervizes kollégák akár havonta is elvégzik a karbantartást.

Gép felújítás, javítás

Szervizes munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkeznek. Olaszországban tanultak, közvetlenül a gyártónál kapták meg a képzést. Tudásukat, ismereteiket a mai napig fejlesztik. Az alkatrész ellátottságunk kiemelkedő. Esetenként egyenesen a gyártótól kapjuk az alkatrészeket, így mindig legjobb egységek kerülnek a kávégépekbe. Erre akkor is lehetőség van, ha nem szerződött ügyfelünk, elvégezzük a külsős ügyfelek kávé gépeinek felújítását is, előzetes felmérés után.